*8828
   :לחיוג לחצו
 
facebook
 
instagram
 
soundcloud
 
youtube
 
pinterest
 
twitter
 
ראשימחלות וסימפטומים

חזרה לדף קודם

ריח רע מהפה -- אבחון ומניעת ריח רע מהפה, באשת פה - סרטון וידאו

יונה ליאור מסבירה על תופעה של ריח רע מהפה וכיצד ניתן לטפל בה באמצעות האירידיולוגיה. ניתן לראות ממה נובע ריח רע, אם זו בעיה בפה עצמו, בחניכיים, בשיניים או נובע ממערכת העיכול, הקיבה ועוד. טיפול במקור הבעיה ימנע את הריח לטווח הארוך ולא רק פיתרון רגעי.

לכתבה ומידע נוסף על ריח רע מהפה והאבחון והטיפול האירידיולוגי לחץ כאן

תמלול דבריה של יונה ליאור בסרטון

שלום, נעים מאוד, שמי יונה ליאור, אירידיולוגית ומאבחנת דרך קשתית העין.

הפעם אני רוצה לדבר איתכם על ריח לא נעים מהפה. בוודאי חוויתם את זה או בוודאי אתם מרגישים את זה או בוודאי אתם חושבים שאתם סובלים מריח לא נעים בפה.

קודם כל ריח לא נעים בפה זה נקרא בשת פה. אבל, דרך האירידיולוגיה, דרך האבחון שאני בעצם מאבחנת, אפשר לראות האם הריח פה נגרם כתוצאה מבעיות של שיניים, חניכיים, האם זה כתוצאה מסוגר של הקיבה, השריר הראשוני של הקיבה או התריסריון.

אפשר לראות האם יש לנו בחלל הפה מצטברים חיידקים, האם יש לנו דלקת על הלשון או חלל הפה.

אבל האירידיולוגיה יכולה למקם אותכם במדויק ולדעת מאיפה התהליך הזה נובע.

אפשר לראות האם הסגירה והפתיחה של השוער של הקיבה או של התריסריון נפתח ונסגר, האם התהליכים שהאוכל מתפרקים בגוף בקיבה שלכם עושים את הפעולה הנכונה ונותנים לצאת החוצה.

אפשר לראות האם הבעיה פיזיולוגית, אתם יודעים – סוגר, או בעיה רגשית – לא רק השוער, סגירה ופתיחה, או גם בעיה רגשית שבעצם מסתתרת מאחורי כל הדברים האלה.

דרך האירידיולגיה בעצם אני מאבחנת וכמובן מטפלת כשאני יודעת את מקור הבעיה.

גם אם זה פסיכולוגי, לא שאנשים מדמיינים אלא שבאמת יש להם ריח, אני יכולה לטפל בדברים האלה. כשבעצם בנאדם שמגיע אלי לאבחון, לאחר שהוא עובר צילום של העיניים, אני יכולה לראות את המקור של הבעיה ובעצם לטפל בדברים האלה.

אם זה קשור למערכת הרגשית אז לטפל בתוספים שמטפלים במערכת הרגשית אז לטפל בתוספים שמטפלים במערכת הרגשית, אם זה בעיה במערכת ההולכה, זאת אומרת הסגירה והפתיחה או הפירוק הלא נכון, בעצם אני יכולה לטפל בתהליך הזה.

זאת אומרת לא צריך לסבול, לא צריך לגרום לאי נעימות, לא צריך לשים את היד על יד הפה, לא צריך להרגיש חוסר נוחיות כשאנחנו עומדים לדבר ליד מישהו ואנחנו מפחדים שהתהליך הזה לא יתפשט או יתלבש עלינו.

אפשר לטפל בזה בקלי קלות, כמובן שיתוף פעולה בנינו כי אם זה חד סיטרי אז אין אפשרות לטפל בבעיה. אבל יש אפשרות לטפל בזה, והטיפול הוא תזונה, אורח חיים נכון, הבנה נכונה של הדברים, טיפול בדרכים מסוימות ובאמת, ככל שנצחצח יותר שיניים או ככל שניקח יותר מסטיקים או סוכריות, זה רק מדכא את הסימפטומים למספר דקות אבל לא מטפל בבעיה.

 

אתם יודעים מה הכי חשוב? הריח שיהיה לנו נעים, שיהיה לנו נעים להיות בסביבה של אנשים. תודה, ושיהיה לכם יום טוב.

*8828
יונה ליאור בעלת תואר Ph.D-N.D בנטורופתיה ורפואה טבעית ואינה רופאה ברפואה קונבנציונאלית בתואר M.D