תקציר שאלת המאזין/ה
יונה ליאור מסבירה שהעין, בהשוואה לאיברים אחרים, לא משתנה למעט הצבע, אך היא קשורה לכל האיברים בגוף. לכן, אבחון אירידיולוגי יכול לשקף את כל מה שקורה לנו בגוף בצורה לא פולשנית. ולהציג את הפן הפיזיולוגי של תפקוד האיברים ואת הפן הפסיכולוגי.
נדון: מדוע כדאי ומומלץ לעבור אבחון אירידיולוגי ?
תמצית: יונה ליאור מסבירה שהעין, בהשוואה לאיברים אחרים, לא משתנה למעט הצבע, אך היא קשורה לכל האיברים בגוף. לכן, אבחון אירידיולוגי יכול לשקף את כל מה שקורה לנו בגוף בצורה לא פולשנית. אבחון זה מציג, כאמור, את הפן הפיזיולוגי של תפקוד האיברים ואת הפן הפסיכולוגי. בדרך זו ניתן לטפל במחלות ובתהליכים שונים בגוף בצורה הטובה ביותר.
תמצית מקוצרת:יונה ליאור מסבירה מדוע אירידיולוגיה, אבחון דרך גלגל העין, היא שיטה עדיפה ומומלצת.
תגיות: אירידיולוגיה
יונה ליאור: אז אנחנו נספר להם מה זה אירידיולוגיה, למה כדאי ומומלץ לעבור אבחון אירידיולוגי, ומה אפשר לראות באירידיולוגיה.
מנחה: קודם כל אירידיולוגיה זה, כמו שאמרנו, אבחון בגלגל העין.
יונה ליאור: נכון. אם אנחנו מסתכלים על העין שלנו (משנה) כל האיברים שלנו משתנים, (אבל) העין אינה משתנה. כל האנשים שבאים אליי ואומרים לי שיש להם עין קטנה, או שהייתה להם עין גדולה ופתאום היא הפכה להיות מאוד קטנה, אז אני אומרת: לא. העין נשארת באותו הגודל ובאותו הקוטר, אך לא באותו הצבע. רק מבנה הפנים שלנו משתנה, ולכן אנחנו חושבים שהעיניים היו גדולות ופתאום הפכו להיות קטנות.
מנחה: בעצם גלגל העין הוא ה"מראה", שמשקפת את מה שקורה לנו בתוך הגוף. זאת דרך אבחון לא פולשנית.
יונה ליאור: נכון.
מנחה: היא לא מכאיבה, והיא מדויקת.
יונה ליאור: לחלוטין. לחלוטין. אפשר לראות את כל החוויות שהילד עבר: משלב העוברות...
מנחה: ילד ומבוגר ?
יונה ליאור: כן. אבל את יודעת שגם אנחנו ילדים.
מנחה: בהחלט.
יונה ליאור: אז כל מה שאנחנו עברנו בשלב העוברות: כל התהליכים, כל הגנטיקה. מה לקחנו מההורים, איך אנחנו...?
מנחה: לאו דווקא הליכים רפואיים ?
יונה ליאור: הכל – גוף-נפש ונפש-גוף.
מנחה: שזה קשור.
יונה ליאור: נכון. הכי חשוב זה מה שאפשר לראות דרך האירידיולוגיה, דרך האבחון, דרך הנקודה השחורה בעין, האישון, שדרכה את רואה אותי ואני רואה אותך.
מנחה: כן.
יונה ליאור: דרך הלובן של העין. אפשר לראות המון פרטים, ושבן אדם מגיע אליי לאבחון אני גם עובדת איתו גם גוף וגם נפש. זאת אומרת, גם פסיכולוגי וגם פיזיולוגי, כי לתהליכים של המחלות יש גם את הפן הפיזיולוגי וגם את הפן הפסיכולוגי. אם לא פותרים את זה אז לא פתרנו שום דבר.
מנחה: בהחלט.